Positioner

Här kan du läsa mer om de olika positionerna du kan jobba på. Sugen på att jobba? Kontakta 3Q@varmlandsnation.se.

PUB
Vi har pub i Wermlandskällar’n måndag-lördag. Om du vill lära dig laga mat, servera öl eller helt enkelt trivs på nationen är puben platsen för dig. Att jobba i baren under puben minst 2 gånger är dessutom obligatoriskt för dig som vill lära dig mer om att sköta en bar för att senare kunna jobba i baren på Klubb Värmland. Du börjar kl. 16.00 och slutar ca. 01.30 beroende på hur fort det går att ställa ordning efter stängning. Du väljer själv var du vill jobba. Det finns två olika alternativ. Antingen jobbar du i köket eller i bar/dörr. I köket hjälper du köksvärden med att förbereda och sedan laga maten. Du ser till att kunderna får sin mat och blir mätta och nöjda. I bar/dörr står du dels i baren, plockar disk och diskar och sitter i dörren och kontrollerar terminskort. Puben stänger 01.00 och då är det bara städningen kvar. Din lön utbetalas av 2Q.

Klubb Värmland
Klubb Värmland är samma sak som fredagskväll på Värmlands! Hela huset är öppet och det krävs en massa glada och pigga jobbare. Det finns en hel del olika arbetsuppgifter att välja på så håll till godo. För att få jobba i någon av barerna måste du tidigare ha jobbat minst två pubkvällar i baren och en fredag i pubserveringen eller garderoben. Man anmäler sig till att jobba i baren och sedan bestämmer biträdande klubbmästaren i vilken bar ni jobbar beroende på er erfarenhet och önskemål.

GARDEROB
Kanske ett av de allra viktigaste ställena att jobba på. Om allt flyter på bra i garderoben så ger det en god chans till glada och nöjda gäster. Du börjar jobba kl. 19.00 med att ordna upp i garderoben så att det ser snyggt ut. Kl. 20.00 öppnar vi portarna och de första gästerna börjar trilla in.

-BARBACK (DISKPLOCK)
Du börjar kl. 19.00. När Övre bar och köket öppnar serverar du hungriga gäster massa gott ur pubmenyn. I övrigt ser du och de andra till att hålla lokalerna fina, d.v.s. rena från disk, glas och glassplitter. Du ser även till att barerna har tillräckligt med rena glas. När vi stänger hjälper du till med städning.

  • Jobba klubb?

    Biträdande klubbmästare är ansvariga för att hitta personal till klubben.

    Om du är intresserad av att jobba klubben kan du ansluta dig till vår Facebookgrupp genom att trycka på länken nedan.

    Läs mer