Klubbverket

Klubbverket är de personer som driver nationens mat-, pub- och klubbverksamhet. Det är också de som förmodligen har allra roligast. De jobbar på pubkvällar, danskvällar och gasker och ser till att arbetet flyter på i barer och kök. Vill du på ett snabbt sätt lära känna en massa människor och lära dig laga mat eller blanda drinkar är klubbverket något för dig. Inga förkunskaper krävs, utan vi ser till att utbilda dig så att du lätt kan hitta sommarjobb mellan terminerna.

Biträdande klubbmästare
Biträdande klubbmästare leder arbetet på KLUBB VÄRMLAND. Det innebär att tillsammans med klubbmästaren planera kvällarna, ansvara för att ringa in jobbare samt att leda arbetet under klubbkvällarna.

Barvärdar
Barvärdarna turas om att sköta nationens barer under våra pubar, klubbar och vissa gasker. Arbetet börjar med att man ställer i ordning baren, plockar fram glas, fyller kylarna osv. Under kvällen är man ansvarig i baren och chefar över de jobbare som man har som hjälp och efter kvällen ser man till att alla hjälps åt att städa.

Köksvärdar
Köksvärdarna arbetar oftast i pubköket där de ansvarar för ett litet kökslag på två eller tre kockar som tillsammans tillreder Wermlandskällar’ns berömda hamburgare och pastarätter. Dessutom lagar köksvärdarna maten till några av nationens tillställningar, inte minst till den stora ämbetsmannamiddagen.

  • Tredje kurator Matilda

    Tredje kurator är klubbverkets närmaste chef. Kontakta 3Q om du vill veta mer om nationens klubbverk.