Sportpuben

Intresserad av fotboll? Letar du efter ett avslappnat ställe med god mat och dryck för en stunds avkopplat fotbollstittande? Älskar du hetsiga diskussioner om vilken som är den bästa ligan, vem som vinner Champions League eller 4-4-2 kontra 4-3-3? Eller vill du bara glo på fotboll heja ditt lag till framgång? Då är Fotbollsföreningen Värmlands nation det perfekta stället för dig. Förutom att anordna Champions League-kvällar och andra roliga fotbollsevenemang är Fotbollsföreningen en grupp av eldsjälar som älskar allt som har med fotboll att göra och gärna delar med sig av fotbollens underbara filosofi.

Vill du lira PES eller FIFA på projektor, kolla på lokal fotboll, gå på utställningar och föreläsningar eller vara med att anordna en fotbollskväll så är ett medlemskap i Sportföreningen ett smart drag.

Som medlem får man inte bara chansen att ta del av nationslivet mer aktiv men även en chans att påverka en medlemsstyrd förening. Du får till exempel vara med att bestämma vad som ska visas och vilka evenemang som kan arrangeras!

 

Så kom förbi och känn trycket från fansen!

Har ni frågor eller några funderingar är alla hjärtligt välkomna att höra av sig  till fotbollsforeningen_varmlands@hotmail.com alt. fotbollsforeningen@varmlandsnation.se