Wermlandus

Vad är Wermlandus?
Wermlandus är Värmlands nations alldeles egna tidning! Här rapporteras det om nyheter såväl innanför nationens väggar som utanför. Wermlandus är tidningen som helt objektivt (?!) avgör vilken bil som är mest studentvänlig, vilken pastasort du ska välja om du vill ha bästa kvalitet till minsta möjliga pris och vilken pizzeria som har  den godaste pizzan! Dessutom får du träffa på spännande lokala profiler och storheter och höra det senaste skvallret från de djupa värmländska skogarna i censurerad version. Wermlandus berättar också mer om nationens och landskapets historia.

Så funkar det
På tidningens redaktion finns det plats för fyra redaktionssekreterare och en redaktör. Som redaktionsmedlem gör du intervjuer, skriver artiklar, fotograferar, fixar layout, korrekturläser, testar diverse studentikosa ting samt träffar och lär känna många trevliga människor på nationen. Att engagera sig i Wermlandus är ett smidigt sätt att snabbt lära sig mer om hur vår nation fungerar.

Om du har frågor angående eller tips och ideer till Wermlandus kan du skicka redaktionen ett mail på wermlandus@varmlandsnation.se.

Läs Wermlandus online här!