Fredagsklubben

KLUBB VÄRMLAND

Att Värmlands nation inhyst en nattklubb är inget nytt, de senaste 50 åren har Värmlands nation varit en av Uppsalas populäraste dansnationer. Under sommaren 2017 gjordes en del förändringar av nattklubben, för att under hösten lansera den nya nattklubben KLUBB VÄRMLAND. Varför komplicera något som redan är så inarbetat?

Huset som har sina rötter från 30-talet har moderniserats för att samtidigt skapa en personlig atmosfär för den partyälskande studenten. Uppsalas finaste fyrarummare består av en nedervåning och en övervåning. Nedervåningen som har sin cocktailbar med allt från fräscha drinkar till vackra cocktails, gör ingen besviken. Stora salen har sin magnifika takhöjd, där gästen kan dansa till de senaste hitsen medan dansgolvet på övervåningen levererar R’n’B blandat med svenska hits i ett riktigt bibliotek.

Klubb Värmland tilltalar studenten som vill dansa hela natten lång i Studentuppsalas mest anrika hus.

Garden party

Bland alla historiska byggnader ligger den grönskande oasen Värmlands nations trädgård. Denna fina trädgård väcks till liv med full kraft under höstens och vårens varmaste fredagar. Värmlands nations GARDEN PARTY är ett riktigt smultronställe och är perfekt för att fånga för- och sensommarnattens magi på.