11093280_10152705665696892_1009317617_n

Fredagsklubben

Slutet på en era – fredagsklubben State of Mind närmar sig sitt slut.

Kära studenter, ryktet ni har hört stämmer. Värmlands nation har sin allra sista fredagsklubb State of Mind denna termin. Närmare bestämt har vi sista klubben den 2 juni.

Men ur askan från det nuvarande klubbkonceptet State of Mind kommer en ny fredagsklubb med uppdaterat och fräscht format att resa sig, redo att presenteras höstterminen 2017.

För ni trodde väl inte att vi skulle lägga ner en stående tradition i nationsvärlden?

Fredagsklubb på Värmlands har funnits i över 50 år och många studenter, såväl gamla som nya, har någon gång besökt den klassiska fredagsklubben. De olika koncepten har avlöst varandra genom åren och State of Mind är onekligen en av de mer framgångsrika varianterna av fredagsklubben. Konceptet State of Mind har dessutom funnits i hela 7 år, vilket är en mycket längre tid än vad ett klubbkoncept förväntas överleva.

Det har länge talats om att göra en satsning på att uppdatera fredagsklubben och arbetet började långsamt ta form under 2016. Det verkliga arbetet påbörjades däremot under vårterminen 2017 när en konceptgrupp på fyra personer valdes ut av ledningsgruppen. Denna grupps uppgift är att hantera frågan hur man lanserar ett nytt format åt en fredagsklubb som funnits i ca 50 år. Gruppen består av en blandning av erfarna nationsrävar och unga, entusiastiska nationsmedlemmar. Planen är att det nya konceptet ska lanseras höstterminen 2017.

Projektet är utan tvekan ett av de större som bedrivs på Värmlands nation just nu. Vi ser därför mycket fram emot vad denna konceptgrupp kokar ihop och hoppas att ni alla fredagsklubbsälskare delar vår entusiasm.

Premiärdatum kommer att meddelas under sommaren och det är absolut inget man vill missa.

Håll utkik på hemsidan och sociala medier för mer information.

Vi ses på Värmlands!